Studiebegeleiding

Ben je op zoek naar een doortastende en ervaren studiebegeleider?

Dan ben je op de juiste plek. Door lichamelijke omstandigheden ben ik niet meer in staat om de klas te staan. Daardoor begon ik jaren geleden met Rationem. Het begeleiden van mensen met levensvragen en trauma’s bleek goed aan te sluiten bij waar ik ooit voor opgeleid ben (docent levensbeschouwing) maar de liefde voor lesgeven bleef bestaan.

Nog steeds help ik (jonge) mensen, tussen de 12 en 30, met hun school en studiewerk in de breedste zin van het woord. Ik help met huiswerk, planning en verhelp blokkades en andere ruis. Denk hierbij aan angst om te presenteren.

Zoals je op deze site kan zien, ben ik thuis in spirituele zaken, maar dat wil niet zeggen dat ik zweverig ben. Mijn spirituele kijk op de dingen blijkt meer uit dat ik ervan uit ga dat een mens niet zijn of haar (leer)probleem is. En ook voor oplossingen van deze problemen kijk ik verder dan het standaard methodes.

Meer weten? Neem contact met me op.

De begeleiding vindt plaats in Leek (Gr.)  of online.