E-cursus “Handig Daten”

Vanaf heden kun je deelnemen aan e-cursus “Handig Daten”. Leer je (potentiële) partner (en jezelf!) beter kennen in drie uitgebreide lessen. Handlezen is uitermate geschikt om meer zelfkennis te ontwikkelen én om snel inzicht te krijgen in het karakter van je date of levenspartner. “Handig Daten” leert je een aantal handleesvaardigheden die van pas kunnen komen bij het daten. Je kunt het meteen in de praktijk brengen. Dus schrijf je in voor de cursus en vraag volgende keer bij een internetdate een foto van zijn of haar hand i.p.v. van zijn of haar gezicht!

Kosten: 3 lessen voor 20 euro.

Inschrijven of meer informatie? Mail naar info@rationem.nl

 

Over Diana

Rationem: praktijk voor energetische begeleiding. Je kunt oa terecht voor meditatiebegeleiding, droomanalyse, handleessessies en helende gesprekken.
Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, E-cursussen. Bookmark de permalink.