E-cursus “Handmandala”

Iets met beide handen aanpakken.

Een gat in je hand hebben.

Iemands rechterhand zijn.

Er zijn heel wat uitdrukkingen over handen en vingers.
Je handen lijken je wel wat te kunnen vertellen en dat is ook zo!

Je handen kunnen je vertellen wat je talenten zijn en geven geven ook informatie over de eigenschappen van jezelf die nog niet helemaal tot ontplooiing zijn gekomen. Een geoefende handlezer kan je verleden, je ups en downs, blootleggen en de gevolgen hiervan in het heden duiden. Met handlezen kan dus veel!

Deze online cursus is geschikt om een begin te maken met handlezen. De cursus bestaat uit meerdere onderdelen. Allereerst een inleidend gedeelte vol interessante handleeswetenswaardigheden. Want wat betekent het nu als een grote duim hebt of een klein pinkje? Na de theorie ga  je de opgedane kennis op jezelf gaat toepassen. Dat klinkt misschien nu nog ingewikkeld, maar hier help ik je bij. Als je je talenten in kaart hebt gebracht leg je  je doel vast en kun je je handmandala maken.

Maar wat is nu een handmandala? Een handmandala is een energietekening met als uitgangspunt je hand. Een handmandala heeft veel overeenkomsten met een gewone mandala. Je zou het maken van een handmandala kunnen zien als een meditatieve oefening. We gebruiken ook kleuren en symbolen om een handmandala te maken. Maar er is meer! Anders dan bij gewone mandala’s gaat het bij handmandala’s om zelfreflectie. Met de nadruk op ZELF. Een handmandala maak je uitsluitend voor jezelf. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om je leven sturing te geven in de richting die jij wilt. Uiteraard begeleid ik je gedurende deze cursus persoonlijk (per mail).

Je kunt deze e-cursus nu proberen voor een introductieprijs van slechts 15 euro. Hiervoor krijg je vijf uitgebreide lessen, persoonlijke begeleiding en een lezing van je handmandala.

Deze aanbieding is geldig tot 1 november 2011

Inschrijven? Mail naar info@rationem.nl


Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.