Veelgestelde vragen

Is handlezen bedrog? Nee, handlezen is geen vorm van cold reading, oplichting of bedrog. Dit wil helaas niet zeggen dat er geen malafide handlezers zijn.

Kun je in je handen lezen wanneer je dood gaat? Nee. Handlezen is niet geschikt om de toekomst mee te voorspellen. Dus ook niet om te voorspellen wanneer je dood gaat. Wel kun je door middel van handlezen erachter komen hoeveel energie iemand heeft en hoelang.

Veranderen de lijnen in je handen? Jazeker! Als de persoon verandert, veranderen de lijnen ook. Sommige lijnen sneller dan anderen, maar veranderen doen ze wel. Je hebt het zelf in de hand!

Laten kinderlijntjes zien hoeveel kinderen ik krijg? Nee. Kinderlijntjes geven niet aan hoeveel kinderen je zult krijgen.

Ik heb veel relatielijnen. Zal ik dan veel relaties hebben? Dat hoeft niet. Relatielijnen geven aan hoe je met relaties omgaat. Veel relatielijntjes hebben wil bijvoorbeeld zeggen dat je veel intieme contacten nodig hebt en prettig vindt. Het kan dus zijn dat je naast je partner nog verschillende andere minnaars hebt, maar dat hoeft niet. Ga dus niet af op alleen dit gegeven! Andere handkenmerken spelen een grotere rol bij hoe je met andere mensen omgaat.

Kun je in iemands handen lezen wat die persoon heeft meegemaakt? Ja en nee. Ja, je kunt zien in welke periodes iemand zich afgesloten heeft gevoeld of wanneer er voor die persoon een schokkende gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Maar je kunt niet lezen wat er precies gebeurd is. Dus of de schokkende gebeurtenis een overval is geweest of de dood van een geliefde.

Dit bericht is geplaatst in Veel gestelde vragen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie