‘Lange ringvinger bij man teken van rijkdom’

http://www.nu.nl/lifestyle/2376693/lange-ringvinger-bij-man-teken-van-rijkdom.html

Op nu.nl staat vandaag bovenstaand stukje over het succesvol zijn van mannen met een lange ringvinger. Volgens het onderzoek gaan deze mannen recht op hun doel af en accepteren ze geen NEE. Of het nu om financiële zaken gaat of de liefde ze gaan voor succes.
Als handanalyst kan ik hier nog wel wat aan toevoegen! De Apollovinger (dat is in de handleeskunde de naam van de ringvinger) staat voor de ontwikkeling van de persoonlijkheid. Hoe langer deze vinger is hoe meer de persoonlijkheid, het ego, ontwikkeld is. Een aantal kenmerken van zo’n lange apollovinger zijn dat ook behoefte aan populariteit, een sterke belevingsbehoefte en een hekel aan regels en dwang. Deze mensen, het geldt dus ook voor vrouwen met een lange ringvinger, willen graag hun eigen gang gaan. Dit alles zou er op kunnen wijzen dat mensen met een lange Apollovinger inderdaad gaan voor succes. Echter andere handkenmerken zijn ook van belang. De duim is bijvoorbeeld een belangrijke graadmeter om te zien hoe sterk iemands wilskracht is. En op welk gebied iemand zijn Apollo-energie laat zien is bijvoorbeeld te zien aan de handbergen. Dus alleen een lange Apollovinger is niet genoeg om conclusies te trekken, maar het kan een aardige indicatie zijn.

Wil je weten hoe het bij jou zit, mail dan voor een handleesconsult of schrijf je in voor de e-cursus “Handlezen voor beginners”.

Dit bericht is geplaatst in Actueel met de tags , , , , . Bookmark de permalink.