Workshop “Handmandala”

Workshop “Handmandala”

Een kleurrijke workshop vol zelfkennis

De workshop bestaat uit twee delen. Het eerste deel zal gaan over handlezen. Je handen analyseren is namelijk een uitstekende manier om zelfkennis op te doen. Wat zijn je talenten? Waar liggen je uitdagingen? Het is allemaal in je hand geschreven.

In het tweede deel pas je de opgedane kennis toe op jezelf en maak je aan de hand daarvan een handmandala. Een handmandala is een energietekening met je hand als uitgangspunt. Het is een krachtig hulpmiddel zijn om je leven sturing te geven in de richting die jij wilt.

 

De workshop kan op locatie gegeven worden. Zorg voor een leuke groep mensen en ik kom naar je toe! Kosten vanaf 50 euro.

Interesse? Mail dan voor meer informatie mail dan naar info@rationem.nl

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.