Handtherapie

Handlezen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in allerlei zaken. Gezondheid, relaties, carrière er is genoeg te lezen. Echter erkenning van een probleem is niet altijd voldoende. Je moet dan dingen aanpakken, wil je verandering aanbrengen en je leven verbeteren.

Ook daar kunnen je handen je van dienst zijn. Daarom zal ik vrijdag 24 mei een Handtherapie Workshop geven. Handlezen als basis, maar ook handoefeningen (mudra’s) en handmassagetechnieken om meteen verlichting van klachten te geven. Deze workshop is dus geschikt voor mensen met of zonder handleeservaring, want we richten ons vooral op het bieden van verlichting.

Heb je interesse? Meld je dan aan per mail. De workshop heeft plaats in Alkmaar. Starttijd 20 uur en de kosten zijn 20 euro per persoon inclusief thee en water, oefenmateriaal en iets lekkers. 

prithvi mudra

Over Diana

Rationem: praktijk voor energetische begeleiding. Je kunt oa terecht voor meditatiebegeleiding, droomanalyse, handleessessies en helende gesprekken.
Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.