Agenda Najaar 2013

Na de zomervakantie beginnen er weer nieuwe cursussen en zijn er ook weer interessante workshops! Kom jij ook?

Handlezen

Cursus voor beginners, 5 lessen

Start cursus donderdagavond 5 september om 20 uur in Alkmaar. Jouw investering is 150 euro voor 5 lessen inclusief cursusmateriaal en thee met versnapering.

Start cursus zaterdagochtend 7 september om 10 uur in Alkmaar. Jouw investering is 150 euro voor 5 lessen inclusief cursusmateriaal en thee met versnapering.

Cursus voor gevorderden, 5 lessen

Start cursus woensdagavond 11 september om 20 uur in Alkmaar. Jouw investering is 150 euro voor 5 lessen inclusief cursusmateriaal en thee met versnapering.

Droomanalyse 

Iedere eerste maandag en donderdag van de maand geef ik droomanalyseavonden. Je krijgt informatie en training in het duiden van dromen en je neem uiteraard je eigen dromen mee. Daar gaan we namelijk mee aan de slag. De avonden zijn laagdrempelig, maar het is noodzakelijk dat je je opgeeft per keer wegens beperkte plaats. De kosten zijn per avond 15 euro en dat is inclusief materiaal, thee en wat lekkers.

Bewustwording 

Wil jij je diepste wensen verwezenlijken? Ontdekken wat jouw levensmissie is? Of rust in je leven creëren door te ontdekken wie je echt bent?

Dan is de cursus bewustwording iets voor jou. 

We besteden uitgebreid aandacht aan jouw levensopdracht en hoe je doelen kunt verwezenlijken. In 5 lessen waarin bewustwording centraal staat leer aan de hand van diverse technieken, zoals heldere waarnemingen, handlezen en droomanalyse jezelf beter kennen.

De cursus bestaat uit 5 lessen en worden gegeven in Alkmaar. Start vrijdagavond 13 september om 20 uur. Jouw investering is 175 euro en dat is inclusief materiaal, thee en een versnapering.

 

Over Diana

Rationem: praktijk voor energetische begeleiding. Je kunt oa terecht voor meditatiebegeleiding, droomanalyse, handleessessies en helende gesprekken.
Dit bericht is geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink.