Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig Nieuwjaar!

Welkom in 2023.

Ik hoop dat je feestdagen goed bent doorgekomen. Indien je er mee geworsteld hebt, kun je misschien dit stukje lezen. Soms is herkenning fijn.

En nu is het januari. Wat staat er allemaal te gebeuren? Veel. Hoop ik! Er komen meer interviews en lezingen over KOPP. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte!

Misschien wordt Kleine Boom Vraagt besteld door bibliotheken door het hele land. Het zou fijn zijn ook mensen met een kleine beurs het kunnen lezen. In Groningen is het al te leen en te lezen. Klein Boom doet mee aan de wedstrijd Nieuw Gronings Schrijftalent.

Kleine Boom Vraagt in het Forum (Groningen)

Heel leuk vind ik het volgende. Vrijdag 20 januari is de boekpresentatie van Kleine Boom Vraagt in de bibliotheek van Leek (Gr). Het belooft een bijzondere dag te worden, want er wordt ook een kleine expositie geopend. Hier zullen de in het boek gebruikte illustraties te zien zijn. Ron Amir heeft alle afbeeldingen in olieverf gemaakt. Erg mooi!

Zie ik je dan?

Leave A Comment