Samensmelting van Kunst en Poëzie: Presentatie van Opus 1

Samensmelting van Kunst en Poëzie: Presentatie van Opus 1

Beste kunst- en taalliefhebbers,

Al enige tijd zijn de prachtige schilderijen van Ron Amir in de bibliotheek van Leek te bewonderen en helaas is het tijd om afscheid te nemen van deze inspirerende expositie. Maar niet getreurd, want we sluiten af met een minifeestje!

Op zaterdag 20 januari nodigen we u uit om deel te nemen aan de boekpresentatie van “Opus 1”. Dit bijzondere boek is het resultaat van samenwerking tussen Ron Amir en tien getalenteerde dichters. In dit werk komen kunst en poëzie op harmonieuze wijze samen, waarbij de schilderijen van Ron de inspiratie vormen voor de gedichten die in het boek te vinden zijn.

Wat kunt u verwachten:

  • Een feestelijke afsluiting van de schilderijenexpositie van Ron Amir.
  • De officiële presentatie van de dichtbundel “Opus 1” met de aanwezigheid van zowel de kunstenaar als sommige van de dichters.
  • Een kans om inzicht te krijgen in het creatieve proces achter deze unieke samenwerking.
  •  De mogelijkheid om een gesigneerd exemplaar van “Opus 1” te bemachtigen en de magie van kunst en poëzie in uw eigen handen te houden.

Kom en laat u betoveren door de symbiose van beeldende kunst en literaire pracht tijdens deze bijzondere boekpresentatie. Samen vieren we de (taal)kunst!

Datum: Zaterdag 20 januari

Tijd: 13:15

Locatie: Bibliotheek Leek